WATERPARADIJS LOGO Nieuwpoortseseenweg 588
8400 Oostende (Raversijde)
Dicht bij de luchthaven

Telefoon : (059) 51 51 85
Telefax : (059) 51 51 85

Email : info@waterparadijs.be


Waterparadijs :
een ander woord voor Waterbedden

1 persoonsbed FOTO
1 persoonsbed met schuiven FOTO
Compleet Sofside Waterbed

100 x 210 (plint wit – zwart)
incl. Dekbed met Overtrek
Kussen met Sloop
& Hoeslaken

Normaal 1400.60 Euro
Consumenten adviesprijs
989.00 Euro

Meerprijs 3 Laden Onderstel
235.50 Euro
Nu 1 persoons 100 x 200
Reeds vanaf
850.00 Euro
SAM'S laat ook de kinderen het waterbed ontdekken.

Waarom mag hun eerste groot bed niet hun laatste zijn en nog dienen voor hun kinderen ook?

Sam's Watermatras is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar tot eindeloos.

De Watermatras voldoet aan de behoefte van een gezonde en natuurlijke slaap tijdens de jaren dat het lichaam snel groet en de juiste rust nodig heeft kan dit steeds aan alle wensen worden aangepast.

Voor een kind dat op water slaapt zijn er tal van voordelen; zo zorgt de bekkenkanteling voor het ontstaan van een rechte rug, wat ook hun zithouding mede veranderd in de loop der jaren, véél beter uitgerust, rustiger tijdens hun slaap, en zeker met plezier naar hun bedje gaan, waarna dat eindeloos tollen en rollen voorbij is en vlug hun natuurlijke slaap vinden, in een behagelijke temperatuur.

huisstofmijt
De mogelijkheid bestaat om de matras tijk te wassen op 60 C° kinderen die stof en huismijt allergisch zijn, vinden in hun watermatras de oplossing.

Kindvriendelijk:

Dit Kindvriendelijke bed beschikt over een kwalitatief hoogwaardige badstof tijk in de kleur grijs met eenspeciale roodkleurige brede rits en rode biesband waardoor het gehele bed er wel heel stoer uit komt te zien. De badstof tijk heeft een synthetische vulling en is dus wasbaar tot 60°C. Deze watermatras is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 20 jaar en grote mensen tot (?) Dit wordt compleet geleverd met dekbed + dekbedovertrek, kussen + sloop en zelfs een hoeslaken. De mogelijkheid bestaat ook om een ladenblok met 3 schuifladen als onderbouw te nemen ideaal als bergruimte voor kleding en speelgoed. SAM'S watermatras is alleen verkrijgbaar in de maat 100/210.

Slapen op water is ook voor kinderen een weldaad!

 

Vooral voor jonge kinderen is een goede nachtrust onontbeerlijk om zowel geestelijk als lichamelijk volledig tot rust te komen. Aangezien zij nog volop in de groei zijn is een goede slaaphouding uitermate belangrijk. De watermatras ons Sammeke voldoet aan de voorwaarde dat hoofd, wervelkolom en benen een verschillende ondersteuning krijgen en hierin schuilt juist het voordeel van slapen op water. De watermatras past zich automatisch en volledig aan het lichaam aan, zodat de wervelkolom in de ideale slaaphouding blijft. Door de gelijkmatige ondersteuning worden stoornissen in de bloedcirculatie vermeden. Dat helpt om ontspannen en gezond te slapen. Vandaar dat kinderen volop genieten van deze 80% gestabiliseerde watermatras waarvan de balans perfect is.

 

Prijzen onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

HOSTED BY FLANDERSWEBHOST
last modified 09-06-2014