WATERPARADIJS LOGO Paul de Smet de Nayerstraat 16
8430 Middelkerke.
Open op afspraak

Telefoon : (059) 51 51 85
Telefax : (059) 51 51 85

Email : info@waterparadijs.be

 

Waterparadijs : een ander woord voor Waterbedden
Een Waterbed een bed voor het leven !


Vele mensen hebben de mond vol, over een waterbed dezer dagen, en de vragen zijn steeds weer dezelfde namelijk.

Waarom een waterbed ?
Antwoord : dat is duur zeker.

Is dat goed voor de rug ?
Men heeft ons vroeger gezegt dat wij hard moesten slapen en een waterbed is zacht. Zou ik niet zeeziek worden ? En wat als dat bed mij niet bevalt ?

Wat moet ik doen met mijn bestaand bed? Enz. enz.

Wat is nu juist het grote probleem bij een waterbed ?

En wat zijn de grote voordelen van een waterbed ?

Je WATERBED : Het geheim voor je TOPCONDITIE
We beginnen bij de eerste vraag.

Waarom een Waterbed ?

Een waterbed is het enige bed, dat zijn vering van boven heeft, en ingebouwd zit in zijn matras, dit wil ook zeggen dat hij geen materiaal moeheid kent, omdat binnen in de matras het sterkste zit en niet vernietigbaar is namelijk water.

Dit wil ook zeggen dat water niet samendrukbaar is, en enkel verplaatsbaar, daar draait alles nu om.
Doordat we water gaan verpakken komen we in aanraking met de kracht van water namelijk druk.

Dit wil zeggen dat een waterbed harder is dan het hardste beton. Door de opwaartse druk onder controle te houden zal men die hardheid niet ervaren als hardheid. Maar als behagelijk liggen. Dit wil zeggen, een waterbed is regelbaar, maar daarvoor moet men beroep kunnen doen op mensen die U dit waterbed hebben geleverd. Want nawerk aan een waterbed is veel belangrijker, dan het verkopen.

Door de regelingen van het waterbed bekomt men uiteindelijk, de juiste druk over gans het lichaam.
Dit wil zeggen uw gewicht valt weg, U gaat zweven in uw bed, Uw bloed kan normaal doorstromen, Uw lichaam moet geen inspanningen meer doen om goed te liggen, de warmte die uit Uw matras komt zorgt ervoor dat u een behaaglijke warmte ondervind, en men gaat in een diepe slaap, maar deze word korter.
Men ontwaakt dan zeker meer uitgerust en ontspannen.
De warmte van uw waterbed is regelbaar met een thermostaat vanaf 21° tot 37° dit resulteert in een behagelijke temperatuur. Die heel het jaar door behagelijk blijft dit wil zeggen, men gaat met de seizoenen mee. De verwarmingen zijn elektrisch dus moet men erop toe zien dat deze ook magnetisch veld vrij zijn.
Er bestaan verwarmingen met een eigen stroomverlies schakeling daardoor word de veiligheid nog meer verhoogd. Deze verwarmingen voldoen aan de hoogste eisen inzake veiligheid en zijn ook getest en hebben ook hun test labels.
Zeeziek worden is een fabeltje dat de wereld ingestuurd is door onwetenden. Een waterbed word namelijk gestabiliseerd en doordat het water U volgt wanneer U beweegt is dit fabeltje ontsprongen. De ene waterfabrikant doet dit met lagen fiber hoe meer lagen hoe stiller de andere doet dit gemengd, dit wil zeggen fiber onder een soort van veren en daarboven op wederom fiber, een andere maakt een soort van pistons of ovalen in het zelde materiaal als de buiten vinyl en bevestigt deze aan de onderkant van de matras. Enz enz.
Maak a.u.b. geen matras gevuld met water maar wel een waterbed laat de zachte deining (die niet storend werkt) zijn werk doen dit wil zeggen, een lichte deining werkt ontspannend en rustgevend.
Wij doen ook nog iets anders dan slapen alleen dus, kies een stabilisatie die niet tegenwerkt maar mee-werkt en er voor zorgt dat ge steeds goed ligt.

 

HOSTED BY FLANDERSWEBHOST
last modified 04-04-2019

This site had visitors since 01/01/2003