WATERPARADIJS LOGO Paul de Smet de Nayerstraat 16
8430 Middelkerke.
Open op afspraak

Telefoon : (059) 51 51 85
Telefax : (059) 51 51 85

Email : info@waterparadijs.be

Waterparadijs : een ander woord voor Waterbedden
Je WATERBED :
Het geheim voor je TOPCONDITIE
Er zijn 2 verschillende waterbedden.
Het 1ste is het waterbed met harde boord.

Dit is een houten kader bekleed of niet, met daarin een verwarming een beschermhoes en een waterzak met zijn gekozen stabilisatie, deze waterbedden zijn de goedkoopste in zijn soort en hier variëren de prijzen naar gelang de uitvoering van het bed men mag rekenen vanaf een 850 euro tot een 1500 euro doch daartegenover staat het verbruik van 75 euro tot 125 euro per jaar.

WATERBED FOTO
Het 2de is de watermatras met zachte boord.
Dit is een matras van uitzicht maar gevuld met water, deze staat geheel opzichzelf wordt opgedekt zoals een gewone matras, kan in elk bed worden ingebouwd, of los geplaatst voor deze uitvoering mag men rekenen vanaf 850 euro tot 2390 euro voor 2 aparte zakken in 1 matras
Alle maten zijn daarin verkrijgbaar vanaf 90 x 200 tot 200 x 220. Het verbruik van deze bedden variërt van 20 euro tot 30 euro per jaar dus veel goedkoper. Dus let op bij wat bed U verkiest een waterbed of een watermatras.
Wat is nu het ideale bed?

Daaronder verstaan wij dat Uw slaap optimaal zou zijn en dan komen wij tot de vaststelling 180 x 200 of 180 x 220 deze laatste voor lange personen de prijsverschillen zijn zelfs om te verwaarlozen 60 euro.
Deze maten zijn ook ideaal inzake beddengoed daar deze maten overal in de handel verkrijgbaar zijn.
2 aparte zakken hebben als voordeel dat deze afzonderlijk regelbaar zijn dus ieder slaapt op zijn eigen druk en ieder heeft ook zijn eigen verwarming.
En dan hebt ge ook nog luxe uitgevoerde watermatrassen maar deze komen op prijzen vanaf 1590 euro tot ..... dus eindeloos.
Zoals de prijzen nu op tafel liggen zou ik zelfs durven beweren dat een waterbed of watermatras goedkoper is, dan een normale matras + vering + bed en het gaat ook veel langer mee.

Wat als het U niet bevalt?

Vraag daarom steeds wat de waarborg is van mijn goed slapen? Iemand die om het waterbed geeft zal U antwoorden dat als ge niet goed slaapt ze waterbed komen bijregelen totdat het volledig in orde is.
Daarbij geven ze normaal de waarborg dat indien u na 6 maand niet tevreden bent het bed terugnomen zal worden
Mits aftrek van een bepaalde som als vergoeding voor het gebruik hiervan .
Het grootste probleem bij een waterbed is dat wanneer u éénmaal in een perfect afgesteld bed slaapt u nooit meer op een degelijke manier in een ander bed slaapt.

Nu dat we dit allemaal weten kunnen we op pad trekken op zoek naar het Bed van ons Leven & van onze dromen.

 

HOSTED BY FLANDERSWEBHOST
last modified 04-04-2019